Produsele achizitionate online se pot returna conform Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la intrarea in posesie fizica a produsului, sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile). Cheltuielile de returnare vor fi suportate conform legii.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

In cazul produselor personalizate dupa solicitarile clientului dreptul de retur se anuleaza.

Politica de returnare a produselor, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014, se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice, nu si catre persoane juridice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Va rugam ca la primirea coletului sa va asigurati ca toate produsele sunt in regula.
In cazul putin probabil a unui colet neconform cu comanda transmisa pe site, va rugam sa ne contactati la office@emrebaclava.ro

Produsele nealimentare pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea comenzii, in ambalajul original, nedeteriorat.

FORMULAR RETUR